لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
الفنادق القريبة
التعليقات (2,350)
تصفية التعليقات
2,350 نتائج
تقييم المسافر
2,049
183
58
29
31
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,049
183
58
29
31
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
32 - 37 من 2,350 تعليق
تمت كتابة التعليق في 18 ديسمبر 2019

قريه جميله من اول الرسيبشن والغرف والاصطف بالكامل اخر ذوق واحترام وفريق الانيمشن أشخاص ودودين ومرحببن جدا والبارات هنا جامده جدا وخدمه ممتازه بالفعل وخصوصا مايكل ورماح وفيكى ومستر احمد طارق فى الرسيبشن

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر Maical769
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب H_Manager_Solymar, Hotel Manager في سول واي مار خليج نعمة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 ديسمبر 2019
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,

Greetings from sunny Sol Y Mar Naama Bay
Thanks a lot for posting a positive review on your vacation, we appreciate your cordial praises of our facilities and staff members, which are indicative of the fact that our sunny property does meet your expectations.

It is an honor for us to host our guests and our hotel team is working their skills out to provide them with a high class service and utmost comfort.

We are looking forward to your future visits.

Best Regards,
Amr Moustafa
Hotel Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 15 ديسمبر 2019

فندق كويس جدا الغرف منظمه بطريقه جيدة جدا وبتتنظف كل يوم والاكل حلو جدا والمطعم حلو جدا و العمال منظمين جدا والمسبح كبير و نظيف والبار بيقدم خدمه عاليه بشكل فخم جدا والفريق الترفيهى مدهشين ويقدمو عروض جميلة جدا

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 11ZMostaf
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب H_Manager_Solymar, Hotel Manager في سول واي مار خليج نعمة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 ديسمبر 2019
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,

Greetings from sunny Sol Y Mar Naama Bay
Thanks a lot for posting a positive review on your vacation, we appreciate your cordial praises of our facilities and staff members, which are indicative of the fact that our sunny property does meet your expectations.

It is an honor for us to host our guests and our hotel team is working their skills out to provide them with a high class service and utmost comfort.

We are looking forward to your future visits.

Best Regards,
Amr Moustafa
Hotel Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 نوفمبر 2019

المكان حلو اوي وهادي بس منصحكوش بالأكل فيه مش هتعرفو تخرجو بره المطعم الاكل وهمي وجامد جدا خاصه السمان والمانجر مستر عماد طريقته زوق جدا ومبدع ف شغله وبنفسه بيتابع نضافه المكان والأطباق ووقت الضغط بيشتغل بنفسه قمة ف الاحترام وكل همه أن الجيست يبقا مبسوط ومفيش كلام هيوصف مدى احترامه وزوقه وشيف سامي طبعا اللي عمل شوربه المشروم مخصوص وغيرنا المكرونة ومايكل ابو دم خفيف اللي بيظبطلنا الموكا والريسبشن مستر أحمد اللي ظبطلنا الاوضه اللي عايزينها العيب الوحيد ف المكان الحجوزات عشان تتواصل معاهم أو تأكد حجز بتبقا محتاج معجزة للتواصل معاهم بس ميمنعش أن أي مشاكل ف الغرفه حتى لو بسيطه بيحاول يحلوها
هتفصل يعني هتفصل بمجرد دخولك سوليمار وكان هاني مووون ممتع

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Samehkamaltravler
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب H_Manager_Solymar, Hotel Manager في سول واي مار خليج نعمة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 ديسمبر 2019
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,

Greetings from sunny Sol Y Mar Naama Bay,

Our sincere regards for your kind post on your vacation experience .We are glad to discover that you enjoyed your stay with us and appreciate your kindest comments regarding our staff members, food, rooms, cleanliness and animation team, that serve to make our guests feel truly at home.

We always strive to guarantee an ultimate guest comfort and surround them with exemplary hospitality throughout their entire stay.

We do hope you will find a second home in our sunny resort.

Best Regards,
Amr Moustafa
Hotel Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 نوفمبر 2019

فندق حلو جداً والاكل والخدمه تحفه والعاملين قمه فى الزوق.والروعه الفوندوق ممتاز بنسبه الموقع قريب من نعمه بيه والعروض ممتعه لدرجه. لا طوصف والبتش بتاع الفندوق لزيز وصغير كل حاجه هنا دمها خفيف انا هحاول ارجع تاني قريب من احسن الفنادق الى جتها هنا فى شوم

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Ebraheam
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب H_Manager_Solymar, Hotel Manager في سول واي مار خليج نعمة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 ديسمبر 2019
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,

Greetings from sunny Sol Y Mar Naama Bay
Thanks a lot for posting a positive review on your vacation, we appreciate your cordial praises of our facilities and staff members, which are indicative of the fact that our sunny property does meet your expectations.

It is an honor for us to host our guests and our hotel team is working their skills out to provide them with a high class service and utmost comfort.

We are looking forward to your future visits.

Best Regards,
Amr Moustafa
Hotel Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 24 نوفمبر 2019

أفضل اوتل من حبس الاكل والمشروبات والمعاملة والشهوات أنا اتبصت أنا واصحابى هنا وينصح كل اصحابى يجو هنا الصندوق فوق الممتاز وفوق الوصف الناس وكلها جميله وبيتحكو أنا مستمتع هنا ومش عاوز امشى بس أكيد هرجع تانى حتى لو صحابى مجوش معايه شكرا سوليمار

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Gomaa65
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب H_Manager_Solymar, Hotel Manager في سول واي مار خليج نعمة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 نوفمبر 2019
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,

Greetings from sunny Sol Y Mar Naama Bay
Thanks a lot for posting a positive review on your vacation, we appreciate your cordial praises of our facilities and staff members, which are indicative of the fact that our sunny property does meet your expectations.

It is an honor for us to host our guests and our hotel team is working their skills out to provide them with a high class service and utmost comfort.

We are looking forward to your future visits.

Best Regards,
Amr Moustafa
Hotel Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات