لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
CheapTicketsUS$ 95
TripadvisorUS$ 95
Trip.com
Hotels.com
eDreams
Booking.com
طالع 11 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (3,734)
تصفية التعليقات
3,733 نتائج
تقييم المسافر
1,849
889
485
261
249
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,849
889
485
261
249
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
6 - 11 من 3,733 تعليق
تمت كتابة التعليق في 6 أبريل 2021

فندق ميت و مفيش نظافة بالنسبة للخمس نجوم اللى واخدها وريحة الغرف و الفوط فيها زفارة و البيسين مش نضيف و و بيحصل قطع للكهربا و الماية بصورة متقطعة و ده طبعا شئ غريب حتى ماية الخزنات المستخدمة فى الحمامات ريحتها مش حلوة. ندمانة انى حجزت و جيت الفندق ده فعلا و حاجات تانية كتير الزملاء كاتبنها. فندق يستحق نجمة و بالعافية.

تاريخ الإقامة: أبريل 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
1  أشكر yasoo94
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 أبريل 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Sharm El Sheikh!

Thank you for sharing your holiday impressions, however, it came to our focus that you remained concerned about a number of issues during your stay with us.

We do sincerely apologize that certain points affected your general holiday impression, however we are always aiming at constant improvement and will do our best to reach the highest possible level of quality and guest satisfaction.

We wish to be able to host you once more in our sunny resort in order to prove a first class service.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 5 فبراير 2021

من اجمل الفنادق اللي انا روحتها الاكل جميل ونضيف جدا والغرف جميله ومنظر طبيعي جميل واحسن استف قابلته وخدمات جميله واكوا بارك ممتعه وكمان الانيميشن مبدع وسبورت جدا اكتر ناس اسعدتنا في رحلتنا ومن احسن الناس اللي قابلناها في تيم الانيميشن كوكي واتمني ان ااتي ثانيه قريبا

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Sherifreda25
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 فبراير 2021
ترجمة Google

Good day!

A sunny welcome from the Regency Plaza Aqua Park and SPA!

Thank you for choosing our hotel for your holiday. We are glad to read a positive review about our employees.

We hope to meet you again as guests of our hotel.

Respectfully,
Guest relation
Maria

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 يناير 2021

مكان جميل بكل الخدمات حدائق جميله موظفين بيساعدو للتعرف على كل حاجه طعام حلو حريه الاختيار الجو جميل بيساعد على السباحه موجود العاب جميله سباحه جميله سياحه كبيره الامن يساعد للذهاب لاي مكان واي حاجه محتاجها

تاريخ الإقامة: يناير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Dergha-abumariagmai
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يناير 2021
ترجمة Google

Good day!

A sunny welcome from the Regency Plaza Aqua Park and SPA!

Thank you for choosing our hotel for your holiday. We are glad to read a positive review about our employees.

We hope to meet you again as guests of our hotel.

Respectfully,
Guest relation
Maria

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 يناير 2021

الصراحةة كل حاجة كانت حلوة وبنصح بشدةة ❤️المكان جميل والفندق احلى وحدائق جميله وصالة الطعام فخمةة والاكل الصراحةة تحفه وكل الي هناك تعتبرهم اصدقائك كل الاحترام للجميع وكل لليلة وفي سهرات ونشاطات كتيرة ♥️♥️

تاريخ الإقامة: يناير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر drmahmoudhamzeh_
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يناير 2021
ترجمة Google

Good day!

A sunny welcome from the Regency Plaza Aqua Park and SPA!

Thank you for choosing our hotel for your holiday. We are glad to read a positive review about our employees.

We hope to meet you again as guests of our hotel.

Respectfully,
Guest relation
Maria

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 7 أكتوبر 2020

المكان جميل اوووي والخدمة ممتازة وال staff محترم جدااا والغرف نضيفة والفيو جميل والانيميشن كلهم لذاذ جدا ومتفاعلين مع كل النزلاء في الفندق حببوني في المكان وفيه activity والاكوا بارك ممتعة ومناسب للعائلات

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2020
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Doaagad
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 أكتوبر 2020
ترجمة Google

Good day!

A sunny welcome from the Regency Plaza Aqua ParkandSPASharmElSheikh.

Thank you for choosing our hotel for your holiday. We are glad to read a positive review about our employees.

We hope to meet you again as guests of our hotel.

Respectfully,
RegencyPlazaAquaParkandSPA team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات