لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
PricelineUS$ 66
eDreamsUS$ 62
FindHotel
Expedia.com
Travelocity
Hotels.com
طالع 11 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (98)
تصفية التعليقات
98 نتائج
تقييم المسافر
87
6
0
1
4
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
تقييم المسافر
87
6
0
1
4
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
37 - 42 من 98 تعليق
تمت كتابة التعليق في 25 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

I spent 5 days in nwuibaa club resort and it was a very special experience , i enjoyed my vacation to the maximum .
، المكان بجد تحفة ، الڤيو و الشاطئ و البحر وكل حاجة فية تحفة بجد
احلى حاجة فى المكان بجد الناس اللى شغالين هناك بجد محترمين جدا ولُطاف جدا ، احمد هنداوى هاويس كيبينج حد محترم جدا و نضيف جدا ، والشيفات هناك ناس قمة فى المهنية والاكل تحفة بجد سواء فطار او غدا او عشا ، رئيس الشيفات او رئيس المطعم الشيف عمرو سيد حد ودود جدا و شاطر جدا. الويترز كمان والله محترمين جدا وبيقدموا خدمة ممتازة بجد.
حتى الأمن هناك ، كان ضاع منى محفظة والصراحة مهديوش غير لما جابوهالى بعدها بساعة .
وفريق الأنيميشن شاطريين جدا و حلويين جدا محمد كباكا ورامى و باميلا كلهم بجد شاطرين و الشو اليومى بتاعهم بيبقى مبهر بجد.
بجد مبسوطة جدا بالتجربة دى و هكررها ان شاء الله و بشكر كل واحد فى المكان من اصغرهم لأكبرهم لحد مستر ياسر ال general manger
طبعا على ذوقه العالى بجد ..
المكان يستاهل تروحوا تجربوه و نويبع عامة بجد من احلى الأماكن اللى روحتها ، انا روحت دهب و شرم و الجونة بس المكان ده ليه طابع خاص جدا محدش هيعرفه غير اللى هيجربة ❤️

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر moushiram2021
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel Management, Other في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Our Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

We would like to extend our gratitude for your positive feedback on Nuweiba Club Resort. Your kind comments regarding our rooms, food selection and staff members are acknowledged and highly appreciated.

It is a true honor for us to host our precious guests and our entire hotel team is doing their best to provide them with exceptional hospitality.

Please consider Nuweiba Club Resort your home away from home for the years to come

Nuweiba Club Resort Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 يونيو 2021

اولا المكان تحفة تحفة حاجة خيال و الفندق رائع يساعد على الاستجمام بجد، و بداية من ال reception ناس هايلة و مفيش طلب بيتاخر ناس ودودة جداااا، ال animation team بصراحة هايلين و محترفين كمان خصوصا fire show و فاكير شو بجد هايلين و ممتعين ، الاكل جميل و الناس ودودة و بتعمل أقصى مجهود علشان تبسطك و من المطعم الرئيسي و ال Beach bar بجد لازم اشكر / محمد السنان و ابراهيم السيد حمادة ناس ذوق و جميلة جدا. انصح بالفندق جدا

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Hala_Mohamed-2011
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Ahmed Mostafa, Revenue Management في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Our Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

Thanks a million for sharing a review on your recent vacation at Nuweiba Club Resort. It is a pleasure for us to welcome our precious guests and our hotel team is going an extra

mile to provide them with exclusive and privileged comfort.

We always strive to ensure total guest satisfaction and appreciate your positive feedback on our Service quality, and courteous personnel.

We are already looking forward to your next visit.

Nuweiba Club Resort Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 23 مايو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحه المكان تحفه وكل حاجه فيه جميله جدا بدءا من الديزاين الهايل مرورا ب العاملين فالفندق حقيقى ناس محترمه جدا والاكل طازه وجميل والشيف فعلا عارف بيعمل ايه ودى حاجه نادرا ما بلاقيها ع البحر الاحمر فالمجمل ❤️ وطبعا السبا ومساج منى والهاوس كيبينج والريسبشن واى طلب بطلبه بيجيلى ف ساعتها مش بعدها ب ٣ ايام سعيده جدا بالتجربه واكيد هكررها قريب ❤️

تاريخ الإقامة: مايو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر _M1725ZZ
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel Management, Other في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Our Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

We would like to extend our gratitude for your positive feedback on Nuweiba Club Resort. Your kind comments regarding our rooms, food selection and staff members are acknowledged and highly appreciated.

It is a true honor for us to host our precious guests and our entire hotel team is doing their best to provide them with exceptional hospitality.

Please consider Nuweiba Club Resort your home away from home for the years to come.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 فبراير 2021

المكان والاوتيل أكثر من رائع
العاملين مدربين جيدا على التعامل مع النزلاء وغاية الإخلاص فى عملهم ويتركون لديك انطباعات مريحه جظا
الانيميشن تيم شيمو وكوبرا وعازف الكمان مستر بيتر مخلصين وراءعين
الطهاه ورءيسهم راءعين ويحيدون تنويع المأكولات
حقيقة وقت راءع تقضيه فى نويبع كلوب
نشكركم ايها الساده

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Experience682232
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel Management, Other في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 يونيو 2021
ترجمة Google


Dear Our Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

Thanks a million for sharing a review on your recent vacation at Nuweiba Club Resort. It is a pleasure for us to welcome our precious guests and our hotel team is going an extra mile to provide them with exclusive and privileged comfort.

We always strive to ensure total guest satisfaction and appreciate your positive feedback on our Service quality, and courteous personnel.

We are already looking forward to your next visit.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 17 فبراير 2021

الفندق يجنن و الهاوس كيبينج نظاف و المطعم و الشيف و الفندقة روعة و الانيميشين شيمو و اسكوبرا يجننوا و الرياضية الصباحية جميلة و الحفلات اليومية تجنن و خاصة التنورة و عرض الغير و نجيب رقص السمسمية
ميرسي

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Naglaa_Salama
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Ahmed Mostafa, Revenue Management في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 فبراير 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

Thanks a million for sharing a review on your recent vacation at Nuweiba Club Resort. It is a pleasure for us to welcome our precious guests and our hotel team is going an extra

mile to provide them with exclusive and privileged comfort.

We always strive to ensure total guest satisfaction and appreciate your positive feedback on our Service quality, and courteous personnel.

We are already looking forward to your next visit.

Nuweiba Club Resort Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات