لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
PricelineUS$ 66
eDreamsUS$ 62
FindHotel
Agoda.comUS$ 66
Expedia.com
Travelocity
طالع 12 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (110)
تصفية التعليقات
110 نتائج
تقييم المسافر
97
7
0
2
4
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
تقييم المسافر
97
7
0
2
4
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
46 - 51 من 110 تعليق
تمت كتابة التعليق في 23 مايو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحه المكان تحفه وكل حاجه فيه جميله جدا بدءا من الديزاين الهايل مرورا ب العاملين فالفندق حقيقى ناس محترمه جدا والاكل طازه وجميل والشيف فعلا عارف بيعمل ايه ودى حاجه نادرا ما بلاقيها ع البحر الاحمر فالمجمل ❤️ وطبعا السبا ومساج منى والهاوس كيبينج والريسبشن واى طلب بطلبه بيجيلى ف ساعتها مش بعدها ب ٣ ايام سعيده جدا بالتجربه واكيد هكررها قريب ❤️

تاريخ الإقامة: مايو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر _M1725ZZ
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel Management, Other في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Our Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

We would like to extend our gratitude for your positive feedback on Nuweiba Club Resort. Your kind comments regarding our rooms, food selection and staff members are acknowledged and highly appreciated.

It is a true honor for us to host our precious guests and our entire hotel team is doing their best to provide them with exceptional hospitality.

Please consider Nuweiba Club Resort your home away from home for the years to come.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 فبراير 2021

المكان والاوتيل أكثر من رائع
العاملين مدربين جيدا على التعامل مع النزلاء وغاية الإخلاص فى عملهم ويتركون لديك انطباعات مريحه جظا
الانيميشن تيم شيمو وكوبرا وعازف الكمان مستر بيتر مخلصين وراءعين
الطهاه ورءيسهم راءعين ويحيدون تنويع المأكولات
حقيقة وقت راءع تقضيه فى نويبع كلوب
نشكركم ايها الساده

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Experience682232
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel Management, Other في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 يونيو 2021
ترجمة Google


Dear Our Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

Thanks a million for sharing a review on your recent vacation at Nuweiba Club Resort. It is a pleasure for us to welcome our precious guests and our hotel team is going an extra mile to provide them with exclusive and privileged comfort.

We always strive to ensure total guest satisfaction and appreciate your positive feedback on our Service quality, and courteous personnel.

We are already looking forward to your next visit.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 17 فبراير 2021

الفندق يجنن و الهاوس كيبينج نظاف و المطعم و الشيف و الفندقة روعة و الانيميشين شيمو و اسكوبرا يجننوا و الرياضية الصباحية جميلة و الحفلات اليومية تجنن و خاصة التنورة و عرض الغير و نجيب رقص السمسمية
ميرسي

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Naglaa_Salama
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Ahmed Mostafa, Revenue Management في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 فبراير 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

Thanks a million for sharing a review on your recent vacation at Nuweiba Club Resort. It is a pleasure for us to welcome our precious guests and our hotel team is going an extra

mile to provide them with exclusive and privileged comfort.

We always strive to ensure total guest satisfaction and appreciate your positive feedback on our Service quality, and courteous personnel.

We are already looking forward to your next visit.

Nuweiba Club Resort Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 فبراير 2021

تجربة اكتر من رائعة حقيقي استمتعنا بيها جدا الناس هناك كلها جميلة ومبتسمه وفعلا عايزين يخلوك مبسوط الغرف حلوة جدا والمكان مريح نفسيا للاستجمام والروقان خصوصا بليل ومنظر النجوم والقعدات البدوية والاكل جميل جدا والانيمشن تيم جمال ومبهجين وفعلا بيعملوا عروض جميلة في كل الأوقات.. انصح اى حد يروح المكان ده وان شاء الله نكرر الزيارة قريبا.

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Nermin_Saeed
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Ahmed Mostafa, Revenue Management في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 فبراير 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

Thanks a million for sharing a review on your recent vacation at Nuweiba Club Resort. It is a pleasure for us to welcome our precious guests and our hotel team is going an extra

mile to provide them with exclusive and privileged comfort.

We always strive to ensure total guest satisfaction and appreciate your positive feedback on our Service quality, and courteous personnel.

We are already looking forward to your next visit.

Nuweiba Club Resort Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 1 فبراير 2021

احب اسجل اعجابى الشديد بالفندق من نظافة وتنظيم ومعاملة فوق الممتازة والبوفيه كان هايل ومتنوع واحب اشكر العاملين بدا من الانيميشن ستاف كوبرا كان عامل مجهود فوق الرائع صباحا ومساءا وشمس كمان وجميل اللى امتعنا بالتنورة والشو الجميل وايضا المسئول عن نظافة الغرف بضحكته وابتسامته الجميلة انا كنت نازلة فى غرفة ١٠٧ وكمان المسئول عن المساج سيد ومنى كانت اكثر من رائعة وكمان اللى بيعملنا المشروبات على البحر فعلا كلهم قمة فى الاخلاق والادب والمعاملة الحلوة والشطارة انصح بزيارة هذا الفندق

تاريخ الإقامة: يناير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر NehalA74
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Ahmed Mostafa, Revenue Management في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 فبراير 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

We would like to extend our gratitude for your positive feedback on Nuweiba Club Resort. Your kind comments regarding our rooms, food selection and staff members are acknowledged and

highly appreciated.

It is a true honor for us to host our precious guests and our entire hotel team is doing their best to provide them with exceptional hospitality.

Please consider Nuweiba Club Resort your home away from home for the years to come.

Nuweiba Club Resort Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات