لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 15 شخص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Booking.comUS$ 256
Hotels.comUS$ 256
Trip.comUS$ 165
PricelineUS$ 254
TravelocityUS$ 160
getaroom.comUS$ 269
طالع 15 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (943)
تصفية التعليقات
943 نتائج
تقييم المسافر
837
64
23
7
12
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
837
64
23
7
12
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
15 - 20 من 943 تعليق
تمت كتابة التعليق في 1 يوليو 2021

الفندق رائع المكان جميل وهادئ ونضيف الخدمه اكتر من ممتازه الستف متعاون لابعد الحدود ودايما مهتم براحة النزيل والاكل جميل ومتنوع استمتعت جداا بالاقامه في الفندق وزيارتي الجايه للغردقه هتكون لنفس الفندق

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Asmaaegypt2021
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Osama Moustafa, Other في جاز كازا ديل مار ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guests,
We do highly appreciate that you found the time to share your opinion, We are enormously glad to discover that you thoroughly enjoyed your stay with us and truly appreciate your kind comments in regards to our outstanding employees.
Thank you for recognizing our services and we, in turn, are delighted to acknowledge your satisfaction, which is indicative of the fact that our sunny property does meet our guests' expectations.
We are looking forward to welcoming you back again.
Best regards,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 يونيو 2021

الفندق كل الناس فيه بتتفانا في خدمة النزيل الريسبشن والمطعم والغرف والخدمة بجد ممتازة لدرجة اننا عملنا امتداد الاجازة من جمال الرحلة والاستف ضحكتة علي وشة حلوة بجد تفتح نفسك علي الدنيا ويخليك في حاله نفسية ممتازة بجد شكرا جزيلا ليكم بجد

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Madamsnaa123
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Osama Moustafa, Other في جاز كازا ديل مار ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,
Thank you for taking the time to post your review on TripAdvisor. We were happy to know that you were satisfied with the resort’s services and facilities and that our team members have managed to meet your expectations in regards to the service delivered.
We will be looking forward to welcoming you back to Jaz Casa Del Mar Resort again soon.
Best regards,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 يونيو 2021

من احلى الاماكن اللي زرتها
الناس اللي شغاله من ازرق الناس من اكتر الناس المحترمه
في كل مكان في الرسبشن علي البول وفي المطعم احترام واحتراف مفيش بعد كده
والاكوا جميله جدا
والشو كمان من ارقي الحاجات اللي حضرتها

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر N442BDahmeda
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Osama Moustafa, Other في جاز كازا ديل مار ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guests,
First of all, we would like to seize the opportunity and thank you for such a warm detailed review about your vacation in Jaz Casa Del Mar Resort and your kind words of joy, which are of high importance for us at all times, We are impatiently looking forward to host you again.
Best regards,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 24 يونيو 2021

مكان جميل اكتر من رائع والخدمة والأكل ممتازين جدا شكرا بجد احنا استمتعنا
فندق ممتاز جدااا جدااا
المكان مميز وجديد اصطفاف رائع جدااا نتمنى العوده مرة أخرى
من اجمل فنادق الغردقة على الاطلاق
جاز كازا ديل مار
شكرا للإدارة
شكرا للعاملين بالفندق جميعا

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر _A1062WQ
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Osama Moustafa, Other في جاز كازا ديل مار ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear our valued guest,
Thank you for taking the time to share your experience with others. We are pleased to read that we have succeeded in providing you with an all-round well-being holiday and you could relax. Many thanks for the very nice comments to our hotel. We will strive to maintain and improve our standard. The entire team would be delighted to welcome you back to our Jaz Casa Del Mar Resort.
Best Regards
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 23 يونيو 2021

الاستقبال وسرعة التسكين فوق الممتاز
وأجمل ما في الفندق الاستف - بصراحة كلهم بدون استثناء محترمين وبشوشين جدا والخدمة ممتازة وحريصين علي تلبية طلباتك
فريق الانيميشن بيجتهدوا جدا وبيعملوا أنشطة كتير علشان ضيوف المنتجع
البيسين نظيف والاكوا جميلة جدا
البحر في الفندق التاني (Jaz del mar beach)
بس مش بعيد خالص والعربيات متوفرة اي وقت

Thanks so much Jaz resort Team

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Shehtawy2021
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Osama Moustafa, Other في جاز كازا ديل مار ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear our Valued Guest,
Thank you for choosing the Jaz Casa Del Mar Resort and for taking the time to post your kind and helpful review, we are very pleased to read that you enjoyed your stay with us.
We will be looking forward to welcoming you back to Jaz Casa Del Mar Resort again soon.
Best regards,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات