لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 59 شخص هذا الفندق
Expedia.com
US$ 61
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 08‏/10‏/21
Booking.com
US$ 142
طالع العرض
Agoda.com
US$ 51
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 05‏/10‏/21
PricelineUS$ 149
Trip.comUS$ 83
eDreamsUS$ 142
طالع 12 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (2,160)
تصفية التعليقات
2,160 نتائج
تقييم المسافر
1,517
230
162
86
165
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,517
230
162
86
165
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
10 - 15 من 2,160 تعليق
تمت كتابة التعليق في 3 يونيو 2021

فندق محترم و الناس كلها بدون استثناء الناس كلها منتهى الاحترام و الذوق و الادب ابتداء من الاستقبال و المطعم و الغرف و الانيميشن
بصراحه الفندق منتهى الجمال... والشكر كلو لي لأستاذه رنا ومستر زين و مستر مايكل فى الاستقبال فندق تحفه

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر zcfxg
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Sunny greetings from Nubia Aqua Resort,

We would like to thank you for your feedback about our resort. We are very happy that you enjoyed your stay with us and will be honored to welcome you again in Nubia Aqua Beach Resort.

With best regards,

The hotel management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 3 يونيو 2021

الفندق كويس جدا و الناس كلها قمه فى الاحترام ابتداء من الاستقبال و الغرف و المطعم و الانيميشن
الاستاذ مايكل فى الاستقبال
والشيف العمومي
و الغرف جميله و واسعه
و فرقه الانيميشن
و علشان منساش حد بصراحه الناس كلها كويسه جدا جدا

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Ztrhj
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Sunny greetings from Nubia Aqua Resort,

We would like to thank you for your feedback about our resort. We are very happy that you enjoyed your stay with us and will be honored to welcome you again in Nubia Aqua Beach Resort.

With best regards,

The hotel management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 27 مايو 2021

بالنسبه للايجابيات بعض الاستاف محترم ومتعاون بالريسيبشن والمطعم والغرف واسعه ونظيفه والفندق ممتع بشكل عام والاكوا بتاع الكبار حلوه
السلبيات كتير الحقيقه الاكل مفهوش تنوع نادر جدا ف بعض الاصناف اليوميه
حمامات السباحه مقفوله اغلب ايام الاقامه وبينضفوا فيها ف النهار ف الوقت المفروض الناس تنزل فيه بدل ماينضفوها بالليل مش فاهمه ايه ده
في حمام سباحه مخصص للاجانب وده طبعا شغال طول اليوم مبيتقفلش ابدا منتهي العنصريه وقله الادب والاستاف بتاع حمامات السباحه زباله ومعامله وضيعه خاصه المدير بتاعهم ومش عاجبهم نشتكي ونيجي ننزل ف حمامات الاكوا يقولوا اطلعوا ده مش مكان سباحه طيب ماانتوا قافلين حمامات السباحه وبتنضفوا فيها مفيش بتكلمي نفسك كمان الموظف الموجود عند البار بتاع الاكوا والبيتش قليل الادب وبيتكلم مع الكل باسلوب وقح ومش طايق نفسه ومش عاوز يشتغل كانه متقدر وبالاسلوب ده مع الكل مع الاجانب والعرب كاننا بنشحت منه مش دافعين فلوس
اكوا بارك الاطفال عمر ٥ سنين ل ١٣ سنه مقفوله ومفتوح بس بتاع البيبيهات الصغيره ومش نظيفه وسايبين الاطفال يلعبوا ف اكوا الكبار وكانوا بيتشعلقوا ف نص الاكوا لانهم خفاف ومعطلين الناس الواقفه ف الطابور فوق
كمان مش مشغلين غير شخص واحد ع ٤ العاب فوق المطلوب منه ينظم الاربع العاب وواقف متبهدل مابين الاربعه ينزل ف الناس ع كل لعبه المفروض ع الاقل اتنين ع كل ٤ العاب بصراحه مقللين جدا ف عدد الاستاف
كمان الفوط عاملين كشك واحد للفوط وطبعا قدام حمام السباحه بتاع الاجانب عشان يريحوهم ويبهدلونا احنا نضرب مشوار لانه بعيد جدا عن الاكوا والبيتش

تاريخ الإقامة: مايو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Noss357
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 مايو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,
Sunny greetings from Nubia Aqua Beach Resort,
First we would like to thank you for choosing our hotel to spend your holiday and for taking a part of your valued time to share with us your holiday experience at our resort. As we see from your review that your stay wasn't as you have expected, we would like to show our deep apology for the inconveniences. Also we would like to confirm that, your opinion had been reviewed by our hotel manager and a serious corrective action has been taken already to the concerned department. We hope that your experience won't stop you to give us another chance to welcome you back as our VIP Guest to see the improvements in our offered service.
With our best regards
Hotel managements

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 27 مايو 2021

فندق سيئ. الاستاف غير متعاون ومعاملة سيئة أثناء طلب الطعام مستوى النظافة سيئ حمامات السباحة غير نظيفة إطلاقا ماعدا الخاص بالأجانب وتفرقة عنصرية بين المصريين والأجانب الحديقة مساءاً مليئة بالناموس لدرجة فظيعة الشاطىء غير رملي كما يعلنون البارات بعيدة عن الشاطئ وأماكن فوط الشاطىء بعيدة وغير مناسبة لكافة الانحاء حمامات الغرف صغيرة والحوض غير مناسب للوضوء والمكان به الكثير من الشباب بدون زوجات ولا عائلات مما يضر بالبنات الموجودة مع عائلاتهم الاسعار مبالغ فيها بالنسبة للخدمات الأكل متوسط ومتكرر باستمرار السناكس مواعيده غير مناسبة مرة واحدة في اليوم ومدة قصيرة تجربة لن تتكرر

تاريخ الإقامة: مايو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر 868amanym
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 مايو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,
Sunny greetings from Nubia Aqua Beach Resort,
First we would like to thank you for choosing our hotel to spend your holiday and for taking a part of your valued time to share with us your holiday experience at our resort. As we see from your review that your stay wasn't as you have expected, we would like to show our deep apology for the inconveniences. Also we would like to confirm that, your opinion had been reviewed by our hotel manager and a serious corrective action has been taken already to the concerned department. We hope that your experience won't stop you to give us another chance to welcome you back as our VIP Guest to see the improvements in our offered service.
With our best regards
Hotel managements

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 سبتمبر 2020

فندق ينقصه احترام الزائر أو العميل ، قمت بزيارته في شهر الصيف التي تصل فيه الحراره في الغردقه الي درجه حراره ٤٥ في اليوم ، يتم تشغيل التكيف في الاماكن الرئيسية مثل ( الريسبشن الرئيسي و البار) ساعتين فقط في اليوم من ٧ م الي ٩ م فقط ، مما يؤدي الي شعور الناس بشده الحراره و هروبهم الي غرف النوم بسبب التكيف ، هل هذه الخدمه السيئه مقابل سعر اليوم الباهظ ؟!

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2020
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
4  أشكر Seifamrhany
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 سبتمبر 2020

تحيه طيبه

من فندق نوبيا اكوا بيتش ريزورت

اود الاعتزار لسيادتكم مبدائيا عن عدم الارضاء اثناء الاقامه واود التوضيح ان كل المشاكل التى واجه سيادتكم تم طرحها على الاداره وسوف نعمل قصارى جهدنا لتحسين الخدمه لارضاء كل النزلاء واتمنى ان حضرتك تشرفنا تانى كنزيل مميز وله خدمه مميزه

شكرا جزيلا
اداره الفندق

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات