لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 13 شخص هذا الفندق
Booking.com
US$ 158
US$ 118
View deal
وفّر US$ 40
الإلغاء مجانًا حتى 24‏/04‏/21
Expedia.com
US$ 120
View deal
الإلغاء مجانًا حتى 01‏/05‏/21
Hotels.com
US$ 120
View deal
الإلغاء مجانًا حتى 01‏/05‏/21
Trip.comUS$ 158
PricelineUS$ 118
eDreamsUS$ 118
طالع 10 عروض متاحة
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (6,125)
تصفية التعليقات
6,125 نتائج
تقييم المسافر
4,758
902
274
94
97
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
4,758
902
274
94
97
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
1 - 6 من 6,125 تعليق
تمت كتابة التعليق في 19 فبراير 2021 عبر الأجهزة المحمولة

حبيت الشو اوي وعرض الانيميشن وقضيت 3 ايام ممتعه جدا
الفندق تحفه والمعامله ممتازه والاكل لطيف جدا واختياراته هايله
والاستاف تحفه
خدمة الغرف ممتازة الناس كلها عاوزه تساعدك كلهم مهتمين انك تكون مبسوط
مش هتردد اكرر الاجازة تاني في نفس المكان

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر heba a
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tropitel sahl hasheesh, General Manager في تروبيتل سهل حشيش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 فبراير 2021
ترجمة Google

Dear Ms. Heba
Thank you very much for your nice reply after your stay at our Tropitel Sahl Hasheesh Hotel. We are pleased to hear that we could exceed your expectations and that you liked our hotel. Your praise is indeed our greatest motivation and we are pleased to read that our team has done everything to make your stay as successful as it should be. We wish to see you soon again! With best regards, Tropitel Sahl Hasheesh team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 17 فبراير 2021 عبر الأجهزة المحمولة

مكان تحفة و جميل جدااا و الخدمة فوق الرائعة و الاكل كويس جدااا جداااا جدااااا و متنوع و فريق الانيماشن بجد ممتاز و استمتعنا جداا جدااا و النضافة و التعامل مع الجيست بجد جاجة مشرفة جداا و تجربة رائعة و اكيد هتكرر تاني

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر 401hebai
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tropitel sahl hasheesh, General Manager في تروبيتل سهل حشيش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 فبراير 2021
ترجمة Google

Dear Mrs. Heba
Sunny greetings from Tropitel Sahl Hasheesh!
Thank you for taking time out to share this delightful review. We are glad you have wonderful memories from your experience with us. Delivering excellent service is our utmost priority and we are thankful that you have experienced it.
We value your kind patronage and are confident that you would provide us another opportunity to be of service to you and experience the gracious hospitality provided by all our team.
We look forward to welcoming you once again.
Best Regards,
Sherif Nagy
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 17 فبراير 2021

اهم حاجة الاكل و الشرب حاجة تحفة و محترمة جداا والتعامل كويس جداا و المكان تحفة و الخدمة ممتازة و النظافة كويسة جدااا و فريق الانيماشن كويس جدااا و اتبسطنا جداا و اكيد التجربة هتكرر مرة و اتنين و عشرين

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Walid-mohemd_76
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tropitel sahl hasheesh, General Manager في تروبيتل سهل حشيش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 فبراير 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Walid
Sunny greetings from Tropitel Sahl Hasheesh!
Thank you for taking time out to share this delightful review. We are glad you have wonderful memories from your experience with us. Delivering excellent service is our utmost priority and we are thankful that you have experienced it.
We value your kind patronage and are confident that you would provide us another opportunity to be of service to you and experience the gracious hospitality provided by all our team.
We look forward to welcoming you once again.
Best Regards,
Sherif Nagy
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 16 فبراير 2021

احلي مكان بجد ، معاملة محترمة جدااا ومكان ممتع واكيد مش اخر مرة
مهمتمين جدا بالنضافة بشكل اساسي
التيم اللي شغال التعامل معاه مريح وكله بيتعامل باحترام جداا ،
الactivities حلوة ولذيذة والاسلوب مريح جداا

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر 912aidaa
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tropitel sahl hasheesh, General Manager في تروبيتل سهل حشيش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 فبراير 2021
ترجمة Google

Dear Ms.Aida,
Thank you so much for taking the time to share you review about your recent stay with us.
It is our extreme delight to learn that you have spent a wonderful vacation and took pleasure in our services and facilities.
Your feedback is very important for us .Please give us the chance to host you again in the near future.
Have a great day
Sherif Nagy
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 12 فبراير 2021

من افضل الفنادق الي اتعاملت معاها من حيث النظافه والاكل وفقرات الترفيه المختلفه
وبنصح اي حد يروح سهل حشيش ينزل هناك ده غير الاكل متنوع والفقرات فيه متنوعه جدا ومسليه وفيها حفلان مختلفه غير نظافه الغرف والتعامل مع العملاء

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر hadeers723
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tropitel sahl hasheesh, General Manager في تروبيتل سهل حشيش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 فبراير 2021
ترجمة Google

Dear our beloved Guest Hadeer,
Thank you so much for taking the time to share you review about your recent stay with us.
It is our extreme delight to learn that you have spent a wonderful vacation and took pleasure in our services and facilities.
Your feedback is very important for us .Please give us the chance to host you again in the near future.
Have a great day
Sherif Nagy
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات