لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Hotels.comUS$ 122
Official HotelUS$ 122
CheapTicketsUS$ 122
TravelocityUS$ 122
Orbitz.comUS$ 122
TripadvisorUS$ 122
طالع 9 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (719)
تصفية التعليقات
719 نتائج
تقييم المسافر
592
86
15
10
16
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
592
86
15
10
16
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
10 - 15 من 719 تعليق
تمت كتابة التعليق في 19 يونيو 2021

الفندق جميل بصراحة احب اشكر طاقم العمل و فى الاستقبال و فى المطعم و الفندق عموما
الاكوا جميلة جداو النظافة و الاكل و المكان و من البحر للمطعم مسافة 3 دقايق
بصراحة فىه مميزات كتير اوووى موقعه نظافته الاكل تعامل الطاقم اللى فيه الاكوا البسين العروض الغرفة كرو الترفيه اللى كان موجود
حقيقى من الفنادق الجميلة اووى و اللى اتمنى اروح تانى هناك جدا و غير نادم و مبسوط اووى بقرار انى احجز فى الفندق دا
العيب من وجهة نظرى هوا البحر على الشاطئ مش حلو ولازم نخش جوا للعمق

نصيحة حول الغرف: الغرف القريبة من المسبح الطوابق العلوية
تاريخ الإقامة: يونيو 2021
    • الموقع
    • جودة أماكن النوم
    • الخدمة
أشكر antonwagih97
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Mohamed Gaber, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear guest, Sunny greetings from the Sunrise Aqua Joy Resort, thank you very much for your review. It is great to learn that you were impressed with your stay with us and that your opinion of the hotel is so positive. We are delighted that you are considering @SUNRISE Resorts & Cruises for your next visit to our resort and hope to see you again soon.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 31 مايو 2021

العاملين بالمطعم والبارات وحمامات السباحه والاكوا وفريق الانيميشين كانو متعاونين و ودودين جدا, العروض المقدمه كانت جيده سواء من فريق الانيميشن او الفرق خارجيه, الافطار جيد
سوء معامله وعدم اهتمام من الريسبشن وكذلك من ال
guest relation و الصيانه و ال house keeping
التكييف مزعج والهاتف معطل وباب الثلاجه واقع علي الارض
الغرفه صغيره
عدم تنوع الاطعمه في العشاء
شاطئ البحر سئ جدا وملئ بالطوب والزلط ورائحه المياه سيئ

تاريخ الإقامة: مايو 2021
التعليقات التي تم تجميعها بالتعاون مع هذا الفندق.
أشكر Karim-Kassab
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Mohamed Gaber, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Guest , Thank you for taking the time to share your comments. We are very sorry and would like to discuss your recent experience in more detail and follow up with Concern departments, we look forward to welcoming you on your next visit to our Sunrise Aqua Joy Resort, we promise that the next vacation will be unforgettable vacation.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 مارس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

كنت موجود بالفندق أنا وزوجتي وابني وكنا فرحانين ومبسوطين ولكن حمام السباحة بارد جدا ومش مشغلين السخانات وعندما سألت واشتكي للديوتي منجر مستر محمد تجاهل الأمر ولم يرد عليا. وهذا غير مقبول بالمرة أقل ما يقال. عدم اهتمام. بجانب إن الاكل غير ساخن وهذه نقطة تانية.

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر awnyb2018
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Mohamed Gaber, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 مارس 2021
ترجمة Google

Dear Guest , thank you for your feedback , as we are sorry to hear that , regarding to our source departments and while we investigate deeply with our staff and all head departments and related to our data base system , we could not found any information to shown us as you were stayed in our resort , kindly we asking you to send us your check in date and room number and contact us to clarify more information please , you could send to us through quality.ajh@sunrise-resorts.com .
best regards

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 1 ديسمبر 2020 عبر الأجهزة المحمولة

بجد فندق محترم جدا وممتاز في كل حاجه .الاكل والخدمات والمناظر جميله بجد برافو علي كل حاجه واتمني الاستمرار في نفس المستوى وان شاء الله نرجع تاني في نفس الفندق بشكر اداره الفندق على الرقى اللي موجود في الفندق اللي فعلا مش موجود في فنادق كتير شكرا اكوا جوى ❤️

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2020
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر aboami
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Mohamed Gaber, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 2 ديسمبر 2020
ترجمة Google

Dear Guest,
SUNNY Greetings From Sunrise Aqua Joy resort, thank you for your review It is wonderful to learn that you were impressed by your stay with us and that your opinion of the hotel is such a positive one. We are delighted that you would consider @SUNRISE Resorts & Cruises for your next visit in our resort and we hope to welcome you back again soon

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 1 ديسمبر 2020 عبر الأجهزة المحمولة

قضينا أربعة أيام في فندق صان رايز اكوا جوى وكانت ممتعة لنا جدا من نظافة وخدمات المكان ككل وحرص العاملين الكامل علي التبرع للمساعدة رغم أن طبيعة الفندق تغطي كل احتياجاتنا واسعدني جدا حرصهم الدائم لتقديم الترفيه من حفلات ومسابقات وغيره ...طبعاً بمقارنتي بفنادق أخرى ذهبت اليها داخل الغردقة وخارجها ده أصبح رقم واحد بالنسبة لنا .... بالتوفيق والرقي دايما

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2020
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 14samias
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Mohamed Gaber, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 ديسمبر 2020
ترجمة Google

Dear Guest,
SUNNY Greetings From Sunrise Aqua Joy resort, thank you for your review It is wonderful to learn that you were impressed by your stay with us and that your opinion of the hotel is such a positive one. We are delighted that you would consider @SUNRISE Resorts & Cruises for your next visit in our resort and we hope to welcome you back again soon

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات