لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 18 شخص هذا الفندق
eDreams
US$ 378
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 25‏/10‏/21
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Agoda.com
US$ 301
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 29‏/10‏/21
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
ZenHotels.com
Prestigia.com
Destinia.com
طالع 6 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (1,131)
تصفية التعليقات
1,132 نتائج
تقييم المسافر
986
64
35
19
28
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
986
64
35
19
28
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
68 - 73 من 1,132 تعليق
تمت كتابة التعليق في 16 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الصراحة المكان مميز جدا في اكتر من نقطةا
اكثر من رائع وحفلاتهم حلوة جدا جدا animation team
بينوعوا في الحفلات ومسابقات لذيذة ومنظمين وعروض حلوة
الاستف معاملتهم حلوة ومفيش فرق بين الجنسيات بالعكس بحس انهم بيهتموا بالمصريين اوي
المكان هادي ومفيش زحمة اللي بنشوفها في اماكن تانية
وكمان الغرف نضيفة جدا
القرية يمكن مش كبيرة اوي بس بيعملوا توسعات كتير
الاكل حلو ومنوع والشيفات تعاملهم راقي

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Dream42864044108
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Rabea Badawi, Обслуживание гостей/стойка регистрации في ‪Gravity Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Our Valued Guest,
Thank you very much for your valued comment
We appreciate very much that you share your impressions of your holidays at Gravity Sahl Hasheesh.
We are glad that our hotel met your expectations. And we will be more than happy to have you as our guest again.

Best regards,
Gravity Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 15 يونيو 2021

تجربتي في فندق جرافيتي سهل حشيش
أولا الفندق جديد ونظيف
الاستقبال كان كويس وممكن أخرنا شوية لساعة واحدة (علماً بإن احنا واصلين الساعة ١٢ ظهرا وكان فيه أعداد في الدخول والخروج بس ده ما كانش مشكلة بالنسبة لنا أوي غير إنه سلملنا الأساور عشان نقدر نستخدم أي facility في الفندق)
ثانيا ً: غرف النوم نظيفة وجديدة وواسعة والإطلالة حلوة أوي سواء على الشط ولا البيسين وغير كده ال house keeping متعاونين جدا وبيعملوا refill يومياً
ثالثاً: الأكوا حلوة ومتنوعة والأكوا بتاعة الأطفال كويسة جدا وتكفي لأطفال لحد عمر ١٤-١٥ سنة وعليها متابعة وملاحظة من المشرفين والمنقذين
رابعاً: الشط نظيف وعليه ممشى في آخره تقدر تعمل سنوركلينج وتشوف الشعب والأسماك
الأكل : كان كويس بس ما كانش فيه تنوع
الأنيميشن: فريق رائع مهتم جدا إن لازم ماتكونش قاعد فاضي بيهتم بال guest المصري وده حاجة إيجابية ويوميا بيكون فيه حفلات مع حفلة فووم بارتي للأطفال في بعض الأيام وكان فيه kids area بس مقفولة عشان الكورونا بس لو يفعلوها في مكان مفتوح يبقى أحسن

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر mohamedhG2560PW
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Rabea Badawi, Обслуживание гостей/стойка регистрации في ‪Gravity Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Our Valued Customer
Thank you so much for choosing to spend your vacation at Gravity Sahl Hasheesh and for leaving us such a fabulous review! We are delighted to hear that you stayed satisfied with the service and enjoyed your stay at our hotel!
We look forward to welcoming you again!

Best regards,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 14 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق متميز اقامة رائعه الحياه هنا جميله رائعه الريسبشن متميز المطاعم كبيره ونظيفه الاكل بجوده عاليه حمامات السباحه ما اروع الاكوا بارك رائعه كل شئ علي ما يرام نظافه عامه متميزه احببت هذا المكان احببت المناظر اود ان اقضي حياتي هنا فريق الانيميشن اكثر من رائع شكرا جرافتي

تاريخ الإقامة: مايو 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Sightseer67950294791
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Rabea Badawi, Обслуживание гостей/стойка регистрации في ‪Gravity Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Our Valued Customer
Thank you so much for choosing to spend your vacation at Gravity Sahl Hasheesh and for leaving us such a fabulous review! We are delighted to hear that you stayed satisfied with the service and enjoyed your stay at our hotel!
We look forward to welcoming you again!

Best regards,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

هذا المكان له مزاق مختلف بسبب فريق الانيميشن كل شئ هنا علي ما يرام بهجه فرحه مرح كل جزيء في الفنرق متميز كل كش يؤدي الا الاستمتاع بالمكان مكان اكثر من رائع الاكل كويس حمامات كبيره جميله منظر متمير مناظر خلابه الخدمه عاليه الجوده مكان اقل ما يقال عليه انه مكان استمتاعي واسترخائي اجازه رائعه شكرا جرافتي

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Emad A
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Rabea Badawi, Обслуживание гостей/стойка регистрации في ‪Gravity Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Our Valued Customer
Thank you so much for choosing to spend your vacation at Gravity Sahl Hasheesh and for leaving us such a fabulous review! We are delighted to hear that you stayed satisfied with the service and enjoyed your stay at our hotel!
We look forward to welcoming you again!

Best regards,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق رائع متميز مكان اكثر من رائع الاكل في المطعم البارات كبيره متنوعه مميزه من جيش العاملين جودة المشروبات حمامات السباع متطوره كبيره جميلة المنظر الغرفه كبيره ونظيفه المنظر الهام للفندق روعه الحياه هنا اجمل بكتير فريق الانميشن لايمكن وصفهم اكثر من رائع فعلا صناع البهجه والفرحه

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Connector63283282268
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Rabea Badawi, Обслуживание гостей/стойка регистрации في ‪Gravity Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Our Valued Guest,
Thank you very much for your valued comment
We appreciate very much that you share your impressions of your holidays at Gravity Sahl Hasheesh.
We are glad that our hotel met your expectations. And we will be more than happy to have you as our guest again.

Best regards,
Gravity Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات