لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب TripAdvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
الفنادق القريبة
التعليقات (493)
تصفية التعليقات
493 نتائج
تقييم المسافر
204
158
64
35
32
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
204
158
64
35
32
طالع آراء المسافرين:
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
1 - 6 من 493 تعليق
تمت كتابة التعليق في 16 مارس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

احلي فندق واحلي عاملين ف الدنيا كل حاجه حلوه مش ناقصه حاجه بالعكي دول مهتمين بكل تفصيله مهما كانت صغيره يستاهل 5نجوم مش 4
شكر خاص لموظفي الاستقبال محمد وساره
وهو اصلا كل العاملين يستاهلو احلي شكر
بالنسبه لميس اميره فهي حد جميل جدا قمه ف الزوق والاخلاق والضحكه الحلوه واكتر حد ممكن يساعدك ف اي حاجه بجد كانت احلي اجازه واكيد هتتكرر

تاريخ الإقامة: مارس 2018، سافر كزوجين
3  أشكر hendmahmoud1113
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Islam S, Front Office Manager في ‪Ecotel Dahab Bay View Resort‬, لهذا التعليقتم الرد 17 مارس 2018

عزيزي النزيل :

لسيادتكم جزيل الشكر علي إختياركم فندف إيكوتيل خلال زيارتكم لمدينة دهب .

نحن في منتهي السعادة انكم استمتعتم بالأقامة في الفندق و تم إيصال كلامك لجميع الأدارات.

في إنتظار زيارتكم المقبلة في القريب العاجل.


جزيل الشكر لكم.


إسلام شاهين

مدير أول المكاتب الأمامية

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 سبتمبر 2017

وصول الفندق يوم 10/09/2017
الانطباع الاول فى دخول الفندق كان ممتاز من حيث الاستقبال و سرعه الاجراءات من قبل موظفى الاستقبال ( محمد ) و نظرا لوجود اطفال معانا تم تغير الغرف و تجهيز غرف اخرى جديده فى اقل من 30 دقيقه و غرف متصله ببعضها ..
المطعم الاكل فيه متنوع و تجهيز و تنفيذ رائع من قبل الاصطاف حتى يتم الاستفاده من الاكل من كل النزلاءه ..
حمام السباحه نظيف طول الوقت و تيم الانيماشن اكتر من رائع و متنوع الانشطه و الالعاب و كان يوجد العاب فى حمام السباحه من بعد الساعه 8 مساءا .. و حفلات الاطفال ممتازه و الديسكو ايضا ..
جميع العمال بشوشين و على اتم الاستعداد لتقديم المساعده دون ابداء اى ضجر او مضايقه و يقومون بكل الجهد حتى تكون الاقامه سعيده جدا ومريحه

نصيحة بشأن الغرفة: Higher floors have less A/C unit noise
  • تاريخ الإقامة: سبتمبر 2017، سافر كزوجين
    • جودة أماكن النوم
    • النظافة
    • الخدمة
2  أشكر AttiaA43
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Sherif Z, Front Office Manager في ‪Ecotel Dahab Bay View Resort‬, لهذا التعليقتم الرد 26 سبتمبر 2017
ترجمة Google

Dear Attia A,

Greetings!

We would like to take this opportunity to thank you very much for your kind review,we are glad that you had enjoyed your stay with us,please note that your feedback encourages us to continue providing outstanding service to our guests.

We will always be looking forward welcoming you back at your second home,

Sincere regards,
Ecotel Dahab Resort Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 5 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

رحله ممتعه جدا وفندق فووق الراءع واحسن حاجه في الفندق هما العاملين و احسن ناس كانو احسن حاجه في الفندق هما الانيميشن حبناهم جدا ولعبنا معاهم و فرحنا و اتبسطنا اوي معاهم .عاملين جو و رووووح للفندق بشكرهم من كل قلبي علي الرحله ديه . كوكا مومو مايا بوودي بايكو

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2017، سافر مع الأصدقاء
1  أشكر Curiosity729924
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Sherif Z, Front Office Manager في ‪Ecotel Dahab Bay View Resort‬, لهذا التعليقتم الرد 19 سبتمبر 2017
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings!

We would like to take this opportunity to thank you very much for your kind review,we are glad that you had enjoyed your stay with us,please note that your feedback encourages us to continue providing outstanding service to our guests.

We will always be looking forward welcoming you back at your second home,

Kind regards,
Ecotel Dahab Resort Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 5 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

رحله جميله و ممتعه وبالذات مع الانيميشن الفندق جميل جدا و المنظر بتاع البحر فوق الرائع بس احسن حاجه في الفندق هما ا لانيميشن فيهم باور وقوه وهما محبوبين و بيشتغلو بقوه و عاملين روح و جو للفندق هما احسن حاجه لانهم بقو اصحابنا.. i love you momo boody baiko koka maya

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2017، سافر مع الأصدقاء
1  أشكر Yoesf W
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Sherif Z, Front Office Manager في ‪Ecotel Dahab Bay View Resort‬, لهذا التعليقتم الرد 19 سبتمبر 2017
ترجمة Google

Dear Yoesf W,

Greetings!

We would like to take this opportunity to thank you very much for your kind review,we are glad that you had enjoyed your stay with us,please note that your feedback encourages us to continue providing outstanding service to our guests.

We will always be looking forward welcoming you back at your second home,

Kind regards,
Ecotel Dahab Resort Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 4 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

انا سعدت جدا بزيارتي لفندق Ecotel قضيت اربع ايام جميله اي اولا عجبني الفندق كله من بناء واضاءه وديكور ...ومناظر روعه لطبيعه وبحر ...كمان تشرفت بمعرفه مس اميره في العلاقات العامه انسانه جميله ونشيطه تحل اي مشكله بحب وبسرعه...كمان دؤبه جدا عملها..ايضا تيم الانميشن روعه تيم جميل ببذل كل جهد لاسعاد الجست واضافه جو من المرح والسعادة....فعلا انصح اي حد يريد تغير وطاقه ايجابيه ان يذهب الي غندف ايكو تيل دهب ...

تاريخ الإقامة: أغسطس 2017، سافر مع العائلة
1  أشكر manaltaher
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Sherif Z, Front Office Manager في ‪Ecotel Dahab Bay View Resort‬, لهذا التعليقتم الرد 19 سبتمبر 2017
ترجمة Google

Dear Manaltaher,

Greetings!

We would like to take this opportunity to thank you very much for your kind review,we are glad that you had enjoyed your stay with us,please note that your feedback encourages us to continue providing outstanding service to our guests.

We will always be looking forward welcoming you back at your second home,

Kind regards,
Ecotel Dahab Resort Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات