الخدمة ممتازة . الاسلوب لطيف جداً . استمتعت بالتعمال معمهم . يتم توفير كل الاحتياجات وبالخصوص مدام ياسمين ومستر ناصر ومستر يحيى
المطعم جميل وهاديء جداا والاكل فررش وخاصة الشيف اللي بيسوي الهومليت والموظفون محتررميين جدا جدا جدا كلهم بلا استثناء وخاصة الأخ محمد وأشرف ومصطفى ومرياااام وزينب ويسعون جاهدين لنيل أعلى درجات خدمتك
المطعم ممتاز و الجروب العامل به قمه فى الذوق و الاحترام و أخص مس ياسمين نصير ..ممتازه جدا فى عملها..قمه الالتزام و مساعده الاخرين و الرقى فى التعامل... شكرا جزيلا
احلي مكان فطار
وياسمين ومستر ناصر احسن ناس وابتسامه وتعامل وود فعلا. انا كنت بنزل مبسوطه اني هفطر معهم اصلا
بحب اشكر المديره الجميله رانيا و ناصر و محمد سمير و كل من محمد مجدى و احمد من احسن موظفين بجد كنت سعيد معاكو و اشوفكو احسن ناس .