لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Hotels.comUS$ 199
Expedia.comUS$ 199
eDreamsUS$ 174
FindHotelUS$ 199
PricelineUS$ 248
TravelocityUS$ 199
طالع 17 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (3,077)
تصفية التعليقات
3,077 نتائج
تقييم المسافر
2,278
453
160
99
87
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,278
453
160
99
87
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
3 - 8 من 3,077 تعليق
تمت كتابة التعليق في 24 يناير 2021

المطعم راقي جداا ونظيف والخدمه ممتازه يستحق الزياره
شدني تعامل الموظف كريم محترم اووي وبحب اشكر الستف كله
والاكل كان سخن ونفس الطلب بالزبط
ولاسعار جميله اوي وفي متناول الجميع
لنا زياره اخرى باذن الله .

تاريخ الإقامة: يناير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 149ass
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Rady Rady, General Manager في فندق دوسيتاني القاهرة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 يناير 2021
ترجمة Google

Dear Esteemed Guest,

Thank you for taking the tome to review the O' Cafe at Dusit Thani Lakeview Cairo. We are glad our service and the restaurant's ambiance were up to your expectations.

We will be looking forward to welcoming you back soon.

Graciously yours,
Rady Rady
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 مارس 2020

فندق اروع ما يكون و فريق عمل مشرف للغايه وخصوصا سامح عبد الرحيم .. جزاكم الله كل خير و شكرا جزيلا علي الاستضافه الرائعه و المظهر اللائق الذي ظهر به الفندق امام الضيوف .. شكرا مره اخري وانتظرونا مرات اخري هنا

تاريخ الإقامة: مارس 2020
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر MahmoudSamy93
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Bassem Saad, General Manager في فندق دوسيتاني القاهرة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 مارس 2020
ترجمة Google

Dear Mr. Mahmoud,

Greetings from Dusit Thani Lakeview Cairo

Thank you very much for taking your time in completing our Tripadvisor review.

It is through continuous feedback from guests such as yourself that enable us to constantly review the facilities and services to continuously delighting our guest.

We look forward to be at your service all the time.

Warmest regards,

Rady Rady
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 يناير 2020

فندق سئ جدا ومفيش نظام كنت قاعد فى اللوبى وطلبت اورد واكتر من مرة اطلبه وفى الاخر نزله متاخر ولما سالت على المدير وجالى كان اسمه عصام ومكنش منتبه معايا ولما ملقتش حل معاه طلبت الشيك واتاخر و طلبته تانى وهو ماشى عامل مش شايفينى ولا بيرد عليا واكلمه مش مهتم بالشكوى ولا بكلامى.....

تاريخ الإقامة: يناير 2020
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر ABOELWAFA1
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب DTLCairo, General Manager في فندق دوسيتاني القاهرة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 2 فبراير 2020
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for your respected feedback.

Please accept our deep apology for the inconvenience occurred during your respected stay. we have definitely taken a strict correction action to avoid such a situation to reoccur.

We would like you to kindly give us the future opportunity to better enhance your stay that we do promise to be up to your satisfaction.

I would have the pleasure to contact you personally, so highly appreciate sending your respected mobile number to nesreen.ahmed@dusit.com and my mobile is 01119025025.

All of us are eagerly waiting to welcome you back to Dusit Thani Lakeview Cairo.

Warmest regards,

Rady Rady
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 يناير 2020 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق يقع على شارع التسعين في التجمع الخامس ويعتبر من أرقى فنادق ٥ نجوم. أفضل إطلالة للغرف على حمام السباحه. يوجد مطعم تايلاندي مالوش حل راقي جدا والاكل تحفه. شريف حمدي، مساعد مدير إدارة المبيعات والتسويق بالفندق محترم جدا ومخلص ومتفاني في شغله وأقدم مساعده وعمل رائع أثناء إقامتي. شكرا لحضرتك يا فندم

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2019
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
1  أشكر 97ebrahima
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب DTLCairo, General Manager في فندق دوسيتاني القاهرة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 يناير 2020
ترجمة Google

Dear Valued Guest,
We are so delighted to receive such a nice comment.

We do promise to continue improving our services to always meet your satisfaction.

We look forward to welcome you back at the soonest.

Warmest regards,

Rady Rady
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 6 ديسمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

فندق زبالة ومفيش أمن، الشارع هيبقي أمان اكتر منه
راجل غريب دخل الغرفة بالليل والستاف عرف ومعملوش حاجة وبعدها بشوية دخل تاني وشفناه ونزلنا عملنا مشكله ف الريسبشن وكان الرد انه سكران
وانه كان نزيل ف الاوضة دي والمفتاح متاخدش منه
أسوأ إقامة وتجربة مش هتتكرر تاني ومنصحش حد خايف ع نفسه يحجز فيه

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر hebaf740
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب DTLCairo, General Manager في فندق دوسيتاني القاهرة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 ديسمبر 2019
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for your respected feedback.

Please accept our deep apology for the inconvenience occurred during your respected stay. we have definitely taken a strict correction action to avoid such a situation to reoccur.

We would like you to kindly give us the future opportunity to better enhance your stay that we do promise to be up to your satisfaction.

All of us are eagerly waiting to welcome you back to Dusit Thani Lakeview Cairo.

Warmest regards,

Rady Rady
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات