لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
Sahar M

جانسو خانم بهترین ورسونل هتل هست خیلی مهربان وکمکدمیکنند مرسی جانسوی عزیزم وقتی وارد هتل میشی مثل خونخ خودت حس میکنی مر

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 17 مايو 2024
هتل لسیار خوب بود جامسو خانم‌خیای مهربان و ن نمهانموارهستند و بهترین پرسونل مرسی جانسو عزیزمخ هتل خیلی خوب بود غذا و عالی نضافت عالی و ساحل بسیار زیبای و نمیز انتالیا بهترین هتل هستیرای امدن با بچها بهترین هتل حوض و اب خیلی تمیز و پرسونل در کل هتل مهربان
تاريخ الإقامة: مايو 2024
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Aska Lara CRM, Other في ‪Aska Lara Resort & Spa‬, لهذا التعليق
تم الرد 17 مايو 2024
Dear Guest,
Thank you for choosing our hotel as your vacation destination and for your review. We are very pleased to hear that your stay at the hotel left you with an extremely positive impression. We do our best to provide our guests with the most comfortable stay possible and we are happy to see once again that our efforts do not go unnoticed. Thank you especially for recognizing the work of the staff at Aska Lara Resort & Spa. We look forward to seeing you again at our hotel.
Regards,
Daria Yildiz
CRM Supervisor
Aska Lara Resort & SPA
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
‪ج.م.‏ ‎27,741‬
  • Expedia.com
    ‪ج.م.‏ ‎23,604‬
  • Trip.com
  • Priceline
على بعد 1.5 كم من ‪Aska Lara Resort & Spa‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
اربح Trip Coins بعد إقامتك
  • Priceline
  • StayForLong
  • Vio.com
على بعد 0.5 كم من ‪Aska Lara Resort & Spa‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
اربح Trip Coins بعد إقامتك
  • Vio.com
  • Priceline
  • travelup.com
على بعد 1.0 كم من ‪Aska Lara Resort & Spa‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
‪ج.م.‏ ‎25,992‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
  • Trip.com
  • Agoda.com
    ‪ج.م.‏ ‎21,638‬
  • Hotels.com
    ‪ج.م.‏ ‎23,410‬
على بعد 1.3 كم من ‪Aska Lara Resort & Spa‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Trip.com
  • StayForLong
  • Vio.com
على بعد 1.2 كم من ‪Aska Lara Resort & Spa‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Vio.com
  • StayForLong
  • Trip.com
على بعد 1.7 كم من ‪Aska Lara Resort & Spa‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
اربح Trip Coins بعد إقامتك
  • Vio.com
  • StayForLong
    ‪ج.م.‏ ‎11,307‬
  • Expedia.com
    ‪ج.م.‏ ‎13,900‬
على بعد 2.4 كم من ‪Aska Lara Resort & Spa‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
طالع المزيد من الفنادق في ‪Kemeragzi‬
التعليقات (7,711)
تصفية التعليقات
7,711 نتائج
تقييم المسافر
5,419
1,135
588
243
326
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
5,419
1,135
588
243
326
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
2 - 7 من 7,711 تعليق
تمت كتابة التعليق في 26 مارس 2024

من با خانواده ام نوروز ۱۴۰۳ به هتل اسکا لارا رفیتم نسبت به خیلی هتل های آنتالیا زیبا و شیک و بزرگ هست غذاهاشون بو نیست ولی میتونست بهتر هم باشه خدمات برای بچه ها خوبه .این زمانی که من اومدم تعداد زیادی خارجی بود و تعداد ایرانی ها خیلی کم بود در کل هتل بدی نیس ولی اگه دنبال هتل خیلی خیلی خوب در آنتالیا هستید اینجا را زیاد

نمیکنم توصیه
ولی من که سال های زیادی به آنتالیا اومدم این هتل جزوه هتل های خوبم بوده

تاريخ الإقامة: مارس 2024
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Aynaz Z
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Aska Lara CRM, Other في ‪Aska Lara Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 مارس 2024
ترجمة Google

Dear guest
First of all, thank you for choosing Aska Lara Resort & SPA.
As Aska Lara employees, the aim of our entire team is to meet the expectations of our guests by offering them the highest level of service quality standards, to ensure their satisfaction and to strive to realize this. Your opinions are of great importance for us to provide the service standards we aim for. We would like to emphasize that we try to host you, our valued guests, and to be worthy of your appreciation. We would love to welcome you again in the coming periods.
Regards,
Janna Hussein
CRM Representative
Aska Lara Resort & SPA

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 يناير 2024

سلام ما یک هفته در هتل بودیم بسیار خوش گذشت با یک دوست ایرانی به نام وحید آشنا شدیم همه چی اوکی بود غذاها داشتم می‌گفتم ما خیلی نوشیدنی زیاد خوردیم سرمون خیلی گرم شد شما هم بیاید ولی زیاد نخورید که سرتون خیلی گرم بشه باشه آفرین
،😅😅😅
پرتقالم دادم تازه موزم توش بود

تاريخ الإقامة: يناير 2024
  • نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
أشكر Nomad20150249706
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Aska Lara CRM, Other في ‪Aska Lara Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 يناير 2024
ترجمة Google

Dear Guest,
First of all, thank you for your stay at Aska Lara Resort & Spa, we are delighted to read that you enjoyed your well-deserved holiday here and that you are generally satisfied with our hotel and our services.
We have shared your positive words and feedback with the relevant department managers and they will show the necessary attention. We sincerely hope to welcome you here again in the near future!
Regards,
Büşra Yurduseven Doğan
CRM Representative
Aska Lara Resort & SPA

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 16 يناير 2024

من مجیدم مسافر هتل اسکارا ا یک هفته اینجا اقامت داشتم از همون روز اوول با اقایی به نام وحید کیانی اشنا شدم بسیار با شخصیت ورزشکار با پرستیژ که به کمک این دوست خوبم با فضای هتل اشنا شدیم توی مراسم های هتل شرکت کردیم هتل پذیرایی خوب و پرسنل همه خوب
من مجیدم مسافر هتل اسکارا ا یک هفته اینجا اقامت داشتم از همون روز اوول با اقایی به نام وحید کیانی اشنا شدم بسیار با شخصیت ورزشکار با پرستیژ که به کمک این دوست خوبم با فضای هتل اشنا شدیم توی مراسم های هتل شرکت کردیم هتل پذیرایی خوب و پرسنل همه خوب

تاريخ الإقامة: يناير 2024
  • نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
أشكر Journey33809767185
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Aska Lara CRM, Other في ‪Aska Lara Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 يناير 2024
ترجمة Google

Dear guest,
We would like to thank you for choosing our hotel and for writing your review. We are very pleased to know that you are satisfied with your stay at Aska Lara Resort & SPA, thank you for the praise you have given to the hotel staff.
We look forward to welcoming you back to our hotel in the very near future.
Regards,
Daria Yildiz
CRM Shift Leader
Aska Lara Resort & SPA

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 يناير 2024

سلام ما با خانواده یک هفته اینجا بودیم خیلی خوش گذشت ما اینجا دوست جدیدی پیدا کردم به اسم وحید خیلی خوشحالم استخرش تمیز بود محیط آروم آراسته سال جدید میلادی رو اونجا بودیم خیلی خوش گذشت به همه توصیه می‌کنم

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2023
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
أشكر Hamidreza S
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Aska Lara CRM, Other في ‪Aska Lara Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 يناير 2024
ترجمة Google

Dear guest,
Thank you for choosing our hotel. We are very pleased to hear that your stay at the hotel was extremely positive. We do our best to provide our guests with the most comfortable stay possible and we are pleased to see that our efforts have not gone unnoticed. Thank you so much for recognizing the work of the staff at Aska Lara Resort & Spa. We look forward to seeing you again!
Best regards,
Daria Yıldız
CRM Shift Leader
Aska Lara Resort & SPA

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 نوفمبر 2023

با خانواده مهمان هتل بودیم روز پنجم با اقای وحید آشنا شدیم پسر خیلی گلی بودن و ملی راهنمایی کردن خیلی خوش برخورد بودن و هر سوالی هر کاری داشتم ازشون میپرسیدم و راهنمایی میکردن،تشکر ویژه از ایشون دارم.

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2023
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
أشكر akamr2023
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Aska Lara CRM, Other في ‪Aska Lara Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 نوفمبر 2023
ترجمة Google

Dear guests,
First of all, we would like to express our gratitude to you for choosing our hotel as your vacation destination and for writing a review of your experience. We are glad to read that you enjoyed your stay at Aska Lara Resort & Spa and appreciated the work of the hotel staff.
We hope that we will be able to welcome you back to our hotel.
Kind regards,
Daria Yıldız
CRM Shift Leader
Aska Lara Resort & SPA

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات